Кешбек з кожної покупки

SVIT кіно онлайн » Актори » Джеймс Бедж Дейл

02.06.2020

Джеймс Бедж Дейл

Джеймс Бедж Дейл
  • Ім'я актора / актриси: James Badge Dale
  • Дата народження 1 травня 1978
  • Ріст: 1.79 м
  •    


Джеймс Бедж Дейл Джеймс Бедж Дейл Джеймс Бедж Дейл
Джеймс Бедж Дейл на SVIT кіно онлайн


Джеймс Бедж Дейл народився 1 травня 1978 року в Нью-Йорку в родині хореографа Гровера Дейла і актриси Аніти Морріс. Є випускником коледжу Manhattanville, де займався хокеєм (був воротарем), проте був змушений припинити свої виступи з-за розриву м'язи на нозі. Завдяки цій травмі Джеймс знайшов своє покликання: він всерйоз захопився театром і вирішив стати актором.

Першим кроком на шляху до успіху стала картина 1990 року "Повелитель мух". Потім була досить помітна роль у популярному серіалі "24 години". Нарешті у 2010 році Дейл отримав головну роль у міні-серіалі "Тихий океан", який зробив його відомим і подаючим надії актором.



Фільмографія
Рік Українська назва Оригінальна назва Роль
1990 Повелитель мух Lord Of The Flies Саймон
2003—2004 24 24 Чейс Едмундс
2006 Відступники The Departed Берріган
2010 Тихий океан The Pacific Роберт Лекі
2010 Заговірниця The Conspirator Вільям Гамільтон
2011 Сором Shame Девід
2012 Сутичка The Grey Левенден
2012 Рейс Flight
2013 Залізна людина 3 Iron Man 3 Ерік Савін
2013 Світова війна Z World War Z капітан Спік
2013 Самотній рейнджер The Lone Ranger Ден Рід
2014 Драйвер на ніч Stretch Лоран
2016 13 годин: Таємні воїни Бенгазі 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi Тайрон С. "Рон" Вудс
2017 Вогнеборці Only the Brave Джессі Стід
2019 Королеви криміналу The Kitchen Кевін О'Керролл


Взято з wikipedia.org

Дивитися фільми за участю Джеймс Бедж Дейл на SVIT кіно онлайн




Рекомендуємо переглянути:
Коментарі (0)
Информация!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]