Кешбек з кожної покупки

SVIT кіно онлайн » Актори » Крістіан Бейл

08.06.2020

Крістіан Бейл

Крістіан Бейл
  • Ім'я актора / актриси: Christian Bale
  • Дата народження 30 січня 1974
  • Ріст: 1.83 м
  •    


Крістіан Бейл Крістіан Бейл Крістіан Бейл
Крістіан Бейл на SVIT кіно онлайн


Крістіан Чарльз Філіп Бейл (англ. Christian Bale, Christian Charles Philip Bale; нар. 30 січня 1974, Пембрукшир, Уельс, Велика Британія) — британський кіноактор родом з Уельсу, отримав в 2010 році американське громадянство. Лауреат премій «Золотий глобус» і «Оскар» в номінації «Найкраща чоловіча роль другого плану» за фільм «Боєць». Також широко відомий як виконавець ролі Бетмена у культовій трилогії «Темний лицар» Крістофера Нолана.

Взято з wikipedia.org

Фільмографія
Рік Українська назва Оригінальна назва Роль
1986 Анастасія: Таємниця Ганни (ТВ) Anastasia: The Mystery of Anna Царевич Олексій
1987 Міо, мій Міо Mio min Mio Юм-Юм
1987 Імперія Сонця Empire of the Sun Джим Грем
1989 Генріх V Henry V Хлопчик
1990 Острів скарбів (ТВ) Treasure Island Джим Гокінс
1991 Убивство по-джентльменськи (ТВ) A Murder of Quality Тім Перкінс
1992 Продавці новин Newsies Джек Келлі
1993 Свінґові діти Swing Kids Томас Бергер
1994 Принц Ютландії Prince of Jutland Амлед
1994 Маленькі жінки Little Women Лорі
1995 Покахонтас (анімаційний) Pocahontas Томас (голос)
1996 Секретний агент The Secret Agent Стіві
1996 Портрет леді The Portrait of a Lady Едвард Розьєр
1997 Метроленд Metroland Кріс
1998 Оксамитова золота жила Velvet Goldmine Артур Стюарт
1998 Усі малі звірятка All the Little Animals Боббі Платт
1999 Сон у літню ніч A Midsummer Night's Dream Деметрій
1999 Марія, мати Ісуса (ТВ) Mary, Mother of Jesus Ісус із Назарета
2000 Американський психопат American Psycho Патрік Бейтман
2000 Шафт Shaft Волтер Вейд
2001 Вибір капітана Кореллі Captain Corelli's Mandolin Мандрас
2002 Лавровий каньйон Laurel Canyon Сем
2002 Влада вогню Reign of Fire Квінн
2002 Еквілібріум Equilibrium Клерік Джон Престон
2004 Машиніст The Machinist Тревор Резнік
2005 Бетмен: Початок Batman Begins Брюс Вейн / Бетмен
2005 Круті часи Harsh Times Джим Девід
2005 Новий світ The New World Джон Рольф
2006 Рятівний світанок Rescue Dawn Дітер
2006 Престиж The Prestige Альфред Борден/Фенлон
2007 Мене там немає I'm Not There Боб Ділан/Джон/Джек
2007 Потяг до Юми 3:10 to Yuma Ден Еванс
2008 Темний лицар The Dark Knight Брюс Вейн / Бетмен
2009 Термінатор: Спасіння прийде Terminator: Salvation Джон Коннор
2009 Джонні Д. Public Enemies Мелвін Первіс
2010 Боєць The Fighter Діккі Еклунд
2011 Квіти війни The Flowers of War Джон Міллер
2012 Воскресіння Темного лицаря The Dark Knight Rises Брюс Вейн / Бетмен
2013 Iз пекла Out of the Furnace Рассел Бейз
2013 Американська афера American Hustle Ірвінг Розенфельд
2014 Вихід: Боги та царі Exodus: Gods and Kings Мойсей
2015 Лицар кубків Knight of Cups Рік
2015 Гра на пониження The Big Short Майкл Баррі
2017 Недруги Hostiles Джозеф Блокер
2018 Книга джунглів: Початок Jungle Book Багіра
2018 Влада Vice Дік Чейні
2019 Аутсайдери Ford v Ferrari Кейн Майлз


Дивитися фільми за участю Крістіан Бейл на SVIT кіно онлайн




Рекомендуємо переглянути:
Коментарі (0)
Информация!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]