Кешбек з кожної покупки

SVIT кіно онлайн » Актори » Майк Фогель

23.04.2020

Майк Фогель

Майк Фогель
  • Ім'я актора / актриси: Mike Vogel
  • Дата народження 17 липня 1979
  • Ріст: 1.75 м
  •    


Майк Фогель Майк Фогель Майк Фогель
Майк Фогель на SVIT кіно онлайн


Майк народився 17 липня 1979 року Абінгтоні, штат Пенсільванія, виріс в Вормінстері. У нього є молодші брат і сестра - Деніел Аарон і Крістін; обидва його діда брали участь в Другій світовій війні, один з яких був командувач танковими військами в Арденнской операції, а інший служив на флоті. В юнацтві Майк вчився в школі «William Tennent High», де відвідував заняття по боротьбі, а також захоплювався музикою.

З січня 2003 року одружений на колишній моделі Кортні Фогель. Старша дочка, Кессі Рене Фогель народилася 20 лютого 2007 року, друга дочка Шарлі Б. Фогель - 2 червня 2009. У вересні 2013 року у пари народився син - Гебріель Джеймс Фогель. Сім'я проживає в Остіні, штат Техас.

Ресурс BuddyTV поставив актора на 96-е місце в своєму списку «Найсексуальніших чоловіків телебачення в 2011 році».

Взято з wikipedia.org

Фільмографія
Рік Українська назва Оригінальна назва Роль
2001 — 2005 Основа для життя Grounded For Life Дін Піраматті
2003 Техаська різанина бензопилою The Texas Chainsaw Massacre Енді
2003 Скейтбордисти Grind Ерік Ріверс
2003 Грозовий перевал Wuthering Heights Хіт
2005 Ходять чутки Rumor Has It Блейк Берроуз
2005 Крейзі Havoc Тобі
2005 Суперкросс Supercross Тріп Карлайл
2005 Джинси-талісман The Sisterhood Of The Traveling Pants Ерік
2006 Кав’ярня Caffeine Денні
2006 Посейдон Poseidon Крістіан
2007 Смерть Яна The Deaths Of Ian Stone Іен Стоун
2008 Монстро Cloverfield Джейсон Хоукінс
2009 Розриті могили Open Graves Джейсон
2009 Навпроти по коридору Across The Hall Джуліан
2009 Емпайєр-Стейт Empire State Сем Кохран
2010 Валентинка Blue Valentine Боббі
2010 Занадто крута для тебе She’s Out Of My League Джек
2011 Дощ милосердя Heaven’s Rain Брукс Дугласс
2011 Скільки у тебе? What’s Your Number? Дейв Хенсон
2011 Прислуга The Help Джонні Фут
2011 Лікарня Майямі Miami Medical Доктор Кріс ДеЛео
2011 Пан Амерікан Pan Am Дін
2012 Зарядженні життям Living Loaded Ден
2013 Джейк в квадраті Jake Squared Джейк
2013 МакКанік McCanick Флойд Інтратор
2013 — 2015 Під куполом Under The Dome Дейл «Барбі» Барбара
2013 Мотель Бейтсів Bates Motel Помічник шерифа Зак Шелбі
2014 У моїх мріях In My Dreams Нік Сміт
2015 Хлопчисько The Boy Батько
2015 Кінець дитинства Childhood’s End Рікі Стормгрен
2016 Дикар Wild Man Брок
2017 Битва статей Battle Of The Sexes Майлз
2017 Христос під слідством The Case For Christ Лі Стробел
2017 — 2018 Відважні The Brave Адам Далтон
2018 Поправка The Amendment Брукс Дугласс
2019 Таємна одержимість Secret Obsession Рассел
2020 Острів фантазій Fantasy Island Лейтенант Салліван


Дивитися фільми за участю Майк Фогель на SVIT кіно онлайн




Рекомендуємо переглянути:
Коментарі (0)
Информация!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]