Кешбек з кожної покупки

SVIT кіно онлайн » Актори » Салліван Степлтон

02.09.2020

Салліван Степлтон

Салліван Степлтон
  • Ім'я актора / актриси: Sullivan Stapleton
  • Дата народження 14 червня 1977
  • Ріст: 1.85 м
  •    


Салліван Степлтон Салліван Степлтон Салліван Степлтон
Салліван Степлтон на SVIT кіно онлайн


Салліван Степлтон (англ. Sullivan Stapleton) — австралійський актор. Відомий ролями сержанта Деміена Скотта у серіалі «Удар у відповідь» (2011—2015), Крейґа Коді у фільмі «За законами вовків» (2010) та колишнього в'язня Джеймса у фільмі «Зранений змій» (2014). Також зіграв роль грецького полководця Фемістокла у фільмі «300 спартанців: Відродження імперії» (2014). З 2015 року входить до головного акторського складу серіалу «Сліпа зона», де виконує роль агента Курта Веллера.
Народився у Мелборні, Вікторія, Австралія. У ранньому віці почав співпрацю з модельним агентством та знявся у кількох телевізійних рекламах. Ба більше, впавши в око режисерові, хлопця запросили зіграти й у короткометражці. Задоволений його грою, режисер визнав парубка обдарованим та підбив його й надалі займатися акторською діяльністю.

Пройшов акторську підготовку в Мелборнському театрі Св. Мартіна (Melbourne's St. Martin's Theater). Також вивчав театральне мистецтво у Сендрінгемському коледжі (Sandringham College).

Взято з wikipedia.org

Фільмографія
Рік Українська назва Оригінальна назва Роль
1994 Дитяча різня у Бет Baby Bath Massacre Адріан
1996–2003 Блу Гіллери Blue Heelers Гетін Фокс/ Ентоні Гуд /Ян Шеннон
1996 Рівер Стріт River Street Кріс
1997 Гарні хлопці — погані хлопці Good Guys Bad Guys Пол Морелло
1998 Емі Amy Вейн Лассітер
1998 Радіобум Raw FM Бакі
1998 Сусіди Neighbours Джош Г'юс
1998 Джин із Австралії The Genie from Down Under 2 Серфер #2
1998 Галіфакс Halifax f.p. Геміш
1997–1998 Державний коронер State Coroner 'Буллбар' Бенсон/Даррен Пайк
1999 Полювання на відьом Witch Hunt Крейґ Томас
1999 Свинячий сніданок Pigs Breakfast
1999 Стінгери Stingers Метт Вілмотт
2000 Bored Olives; City Loop Дом
2000 Щось у повітрі Something in the Air Вейн Тейлор
2000 Зелені вітрила Green Sails Інфант
2001 Мій брат Джек My Brother Jack Янг Джо
2002 МДА MDA Бен Кілті
2003 Спадає темрява Darkness Falls Офіцер Метт Генр
2003–2005 Наше таємне життя The Secret Life of Us Джастін Дейвіс
2004 Все проходить Everything Goes Джек
2005 Маленький Оберон Little Oberon Мартін
2006 Доньки Маклеода McLeod's Daughters Дрю Корнвелл
2007–2009 Задоволення Satisfaction Джош
2007 Приречені The Condemned Спеціальний агент Вілкінз
2007 The Bloody Sweet Hit Карл
2007 Грудневі хлопчики December Boys Безстрашний
2007 — 2011 Морський патруль Sea Patrol Джеофф Кіршо
2008 Кримінальна Австралія Underbelly Пет Барбаро
2008 Канал Роуд Canal Road Джек Логан
2008 — 2011 На грані Rush Юрі
2009 Карла Каметті Carla Cametti PD Метт Броді
2010 За законами вовків Animal Kingdom Крейґ Коді
2010 Centre Place Джеймс Беллінтин
2010 The Odds Вейд
2010 Зовсім низько Lowdown Олівер Беррі
2010–2020 Удар у відповідь Strike Back Сержант Даміен Скотт
2011 Вразливі файли: Проникнення Underbelly Files: Infiltration Колін МакЛарен
2011 Мисливець The Hunter Дуг
2013 Мисливці на гангстерів Gangster Squad Джек Велен
2014 300 спартанців: Відродження імперії 300: Rise of an Empire Фемістокл
2014 Вбий мене тричі Kill Me Three Times Натан Вебб
2014 Поранений змій Cut Snake Поммі
2015–наші дні Сліпа зона Blindspot Курт Веллер
2017 Шибайголови Renegades Метт Барнс
2019 Перегони на мільйон Ride Like a Girl Даррен Вейр


Дивитися фільми за участю Салліван Степлтон на SVIT кіно онлайн




Рекомендуємо переглянути:
Коментарі (0)
Информация!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]