Кешбек з кожної покупки

09.12.2020

Зак Ефрон

Зак Ефрон
  • Ім'я актора / актриси: Zac Efron
  • Дата народження 18 жовтня 1987
  • Ріст: 1.73 м
  •    


Зак Ефрон Зак Ефрон Зак Ефрон
Зак Ефрон на SVIT кіно онлайн


Захарі Давід Александер «Зак» Ефрон (англ. Zachary David Alexander «Zac» Efron, нар. 18 жовтня 1987, Сан-Луїс-Обіспо, Каліфорнія) — американський актор та співак.
У ранньому дитинстві переїхав з сім'єю в Арройо Гранд, Каліфорнія. Батько — Девід Ефрон, інженер на електростанції, мати — Старла Баскет була секретарем. Зростав разом з молодшим братом Діланом.

Коли Заку було одинадцять років, його батько порадив йому спробувати себе на театральному терені. Надалі Ефрон з'являвся в театральних постановках своєї школи, працював в театрі «Великої американської мелодрами і водевіля» і почав брати уроки співу. Брав участь в таких постановках як «Циганка», «Пітер Пен», «Маленький магазинчик жахів», «Чоловік музики» та інші.

Вчитель драми Робін Мечик порекомендувала Зака агентові з Лос-Анджелеса. Пізніше Зак підписав контракт з «Creative Artists Agency». У 2002 році отримав невелику роль в серіалі «Світляк» — це була дебютна роль Зака Ефрона у кіно. У цей же період були епізодичні ролі в таких серіалах як «Захисник» і «Швидка допомога». У 2004 році отримав невелику роль в серіалі «Вічне літо», проте вже після зйомок роль Зака була розширена і стала однією з ведучих.

Після закінчення школи в Арройо Гранді поступив в Університет Південної Каліфорнії, поєднуючи кар'єру і навчання. У 2006 році Ефрон знявся в Класному мюзиклі, який вийшовши в 2006 році і обійшовши майже весь світ завоював величезну любов публіки. У 2007 році виходять відразу два фільми за участю Зака «Лак для волосся» і «Класний мюзикл: Канікули». Успіх супроводив і другу частину «Класного мюзиклу», тому немає нічого дивного, що в 2008 році вийшла третя картина — «Класний мюзикл: Випускний».

Взято з wikipedia.org

Фільмографія
Рік Українська назва Оригінальна назва Роль
1994 — 2009 Швидка допомога ER Боббі Невілл
2001 — 2004 Захисник The Guardian Люк Томелло
2002 — 2003 Світляк Firefly Молодий Саймон Тем
2002 — 2012 C.S.I.: Місце злочину Маямі CSI: Miami Сет Доусон
2003 — 2020 Морська поліція NCIS: Naval Criminal Investigative Service Даніел Остін
2003 Великий Широкий Світ Карла Леймка The Big Wide World of Carl Laemke Піт Леймк
2003 Світ Мелінди Melinda's World Стюарт Уоссер
2004 — 2011 Красені Entourage Зак Ефрон
2004 — 2005 Вічне літо Summerland Кемерон Бейл
2004 Чудовий пробіг Miracle Run Стефен Морган
2004 Потрійна гра Triple Play Гаррі Фуллер
2005 — 2008 Все тіп-топ, або Життя Зака та Коді The Suite Life of Zack & Cody Тревор
2005 — 2015 Робоцип Robot Chicken Анакін Скайвокер
2005 Жеребець Дербі The Derby Stallion Патрік Маккардл
2006 Класний мюзикл High School Musical Трой Болтон
2006 Грабіж Heist Pizza Guy #1
2006 Якщо ти жив тут, то зараз ти вдома If You Lived Here, You'd Be Home Now Коді
2006 — 2009 На заміну The Replacements Деві Ганлергоф
2007 Лак для волосся Hairspray Лінк Ларкін
2007 Класний мюзикл: Канікули High School Musical 2 Трой Болтон
2008 Класний мюзикл 3: Випускний High School Musical 3: Senior Year Трой Болтон
2008 Я та Орсон Веллс Me and Orson Welles Річард Семюелс
2009 17 знову 17 Again Майк О'Доннелл (підліток)
2010 Чарлі Сент-Клауд: Подвійна реальність Charlie St. Cloud Чарлі Сент-Клауд
2011 Старий Новий рік New Year's Eve Пол
2012 За будь-яку ціну At Any Price Дін Уіппл
2012 Гуманітарні науки Liberal Arts Нет
2012 Лоракс The Lorax Тед Уіггінс
2012 Щасливчик The Lucky One Логан Тібо
2012 Газетяр The Paperboy Джек Янсен
2013 Паркленд Parkland Чарльз Джеймс «Джім» Карріко
2014 Сусіди Neighbors Тедді Сандерс
2014 Ця незручна мить That Awkward Moment Джейсон
2015 128 ударів серця We Are Your Friends Коул Картер
2016 Хтивий дідусь Dirty Grandpa Коул Картер
2016 Весільний погром Mike and Dave Need Wedding Dates Дейв Стангл
2016 Сусіди 2 Neighbors 2: Sorority Rising Тедді Сандерс
2017 Рятувальники Малібу Baywatch Метт Броді
2017 Горе-творець The Disaster Artist Ден Джейнджігіан / Кріс-Р
2017 Найвеличніший шоумен The Greatest Showman Філіп Керлайл
2019 Пустопляс The Beach Bum Флікер
2019 Звабливий, Поганий, Злий Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile Тед Банді


Дивитися фільми за участю Зак Ефрон на SVIT кіно онлайн




Рекомендуємо переглянути:
Коментарі (0)
Информация!

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]